HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

Hypoxi rasvanpolton tutkimustuloksia

 

MEDICAL PREVENTION CENTER HAMBURG 2010

Dr. Bambergerin tutkimus vuonna 2010 vahvisti aikaisempien tutkimusten tulokset. Dr. Bamberger tutki onko HYPOXI tehokkaampi menetelmä rasvakudoksen vähentämiseen tietyillä valituilla kehonalueilla verrattuna tavanomaisen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä saavutettaviin tuloksiin. Tutkimukseen osallistui kaksikymmentä naista ja kuusitoista miestä, jotka kuuluivat samaan ikäryhmään. Kaikki tutkimukseen osallistujat noudattivat samaa ruokavaliota. Seuranta-aika oli 4 viikkoa.

NAISET: Ympärysmitan pienentyminen: reidet, pakarat, vyötärö

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta mitatuilla alueilla pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä -13,3 cm vs. kontrolliryhmä yhteensä – 4,8 cm

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta mitatuilla alueilla pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän:

HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä -13,3 cm vs.
kontrolliryhmä yhteensä – 4,8 cm

NAISET: Ympärysmitan pienentyminen:
reidet

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden reidenympärysmitta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmä keskimäärin -2,9 cm per reisi vs. kontrolliryhmä – 0,7 cm per reisi

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden reidenympärysmitta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän:

HYPOXI-ryhmä keskimäärin -2,9 cm per reisi vs.
kontrolliryhmä – 0,7 cm per reisi

NAISET: Ympärysmitan pienentyminen: pakarat, vyötärö

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta pakaroiden ja vyötärön kohdalta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä – 7,4 cm vs. kontrolliryhmä yhteensä – 2,4 cm

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta pakaroiden ja vyötärön kohdalta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän:

HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä – 7,4 cm vs.
kontrolliryhmä yhteensä – 2,4 cm

MIEHET: Ympärysmitan pienentyminen: vyötärö, lantio

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmittavyötärön ja lantion kohdalta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä – 9,4 cm vs. kontrolliryhmä yhteensä – 2,9 cm tutkimustuloksia

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmittavyötärön ja lantion kohdalta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän:

HYPOXI-ryhmä keskimäärin yhteensä – 9,4 cm vs. kontrolliryhmä yhteensä – 2,9 cm tutkimustuloksia

 

Professori Bambergerin johtopäätös on, että vaikka sekä tavallinen liikunta että HYPOXI yhdistettynä ruokavalioon vähentää rasvakudoksen määrää ja pienentää ympärysmittaa mitatuilla alueilla, saavutettiin HYPOXIlla merkittävästi paremmat tulokset seuranta-aikana.

Dr. Bamberger: “HYPOXIlla saavutetaan merkittävästi suurempi rasvakudoksen väheneminen tietyillä alueilla verrattuna tavalliseen liikuntaan. Ero on tilastollisesti merkittävä.”