HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

HYPOXI -LAITTEET

HYPOXIn laitevalikoimaan kuuluu neljä laitetta. Laitteet harjoittavat järjestelmällisesti kehon ongelma-alueita yhdistäen matalasykkeisen rasvanpolttoliikunnan vaihtelevaan ilmanpaineeseen.

laitekuva_s120

S120

S120-laite vähentää tehokkaasti rasvakertymiä alavatsassa, reisissä ja pakaroissa käyttäen hyväkseen alipainetta, ylipainetta ja pyöräilyä matalalla sykkeellä. Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta
vapautuvaa rasvaa. Laitetta käytetään myös kuntoutukseen ja palautukseen.
Tämä laite on myös Cheryl Colella ja Katie Pricella kotona (Jordan).

laitekuva_l250

L250

L250-laite kohdentaa rasvanpolton samoille ongelma-alueille kuin S120-laite. Jatkuva vaihtelu alipaineen ja normaalipaineen välillä parantaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Poljettaessa jalat osoittavat hieman ylöspäin, jolloin painovoima auttaa imunesteen poistumista luonnollisesti. Tämä vähentää myös turvotusta. Laitetta käytetään myös lipodeman hoitoon. Laite soveltuu hyvin henkilöille, joiden syke nousee helposti korkeaksi.

laitekuva_vacunaut

Vacunaut

Vacunaut-laite kohdentaa rasvanpolton vatsan ja lantion alueelle. Hoidon vaatima ilmanpaine luodaan Vacunaut-laitteessa, josta se johdetaan erityisvalmisteiseen paineilmapukuun. Puvun ilmakuplat kohdistavat kehon ongelma-alueille vuoroin alipainetta ja vuoroin ylipainetta. Tähän yhdistetään rasvanpolttoliikunta. Yleisesti liikuntamuotona on kävely juoksumatolla. Vacunaut-laite sopii sekä miehille että naisille, joiden ainoa ongelma-alue on vatsanseutu.

laitekuva_hdc

HDC

HYPOXI Dermology Comfort-laitteen (HDC:n) avulla voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan kiinteämmän ja kauniimman ihon.
HDC-laitteessa rentoudutaan 20 minuutin ajan. Erityisvalmisteisen puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Tämä terapia sopii erinomaisesti yhdistettynä HYPOXI-rasvanpolttoharjoitteluun, jolloin hoito myös auttaa tehokkaasti vähentämään selluliittia