HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

HYPOXI RASVANPOLTTO MIEHILLE

RASVANPOLTTOA IHAN TAVALLISILLE SUOMALAISILLE MIEHILLE

PATENTOITU HUIPPUTEKNOLOGIA TÄSMÄISKEE MIEHEN VARTALON ONGELMAKOHTIIN

Suomalaisilla miehillä ylimääräinen rasva kertyy useimmiten vyötärölle ja vatsanseudulle. Kiireinen elämäntyyli yhdistettynä miesten ruokailutottumuksiin ei tee vartalolle, sydämelle eikä elimistölle hyvää. Painosta on vaikea päästä eroon, mutta ei patentoidun HYPOXI-vacunaut huipputeknologian kanssa. Tutkittu menetelmä on mm. huippu-urheilijoiden ja tähtien kuten Robbie Williams käyttämiä.

HUOLEHDI
ITSESTÄSI.
KEHOSI
KESTÄÄ &

LÄHEISESI
KIITTÄVÄT.

VARAA ILMAINEN KONSULTOINTI

HYPOXI-VACUNAUT ON SUPERTÄSMÄISKU YLIPAINOISEN MIEHEN VARTALON ONGELMAKOHTIIN

HYPOXI-menetelmistä Vacunaut on kehitetty erityisesti keskivartaloon muodostuneiden rasvakertymien muokkaamiseen. Hoidon aikana yli-ja alipaine ohjataan vuorollaan ilmatiiviin puvun sisälle. Samalla liikutaan matalalla sykkeellä juoksumatolla. Vacunaut-harjoitus kestää vain 30 minuuttia, joten se sopii myös kiireisille miehille. Hoidon aikana keho polttaa keskimäärin 3-4 kertaa enemmän rasvaa ongelma-alueelta, kuin mitä tavallisella liikunnalla voitaisiin saada aikaan.

onglemiakeskivartalolla

HYPOXI-teknologian korkeasta laadusta kertoo menetelmälle myönnetyt patentit. Tutkimukset sitä vastoin osoittavat kiistattomasti sen, että HYPOXI on ainoa menetelmä, jolla saa kohdennettuja ja pysyviä tuloksia kehon ongelmakohtien muokkaamiseen ei-invasiivisesti eli ilman kirurgisia toimenpiteitä.

HYPOXI ei ole dieetti. Se ei ole myöskään rehkimistä vaativaa teholiikuntaa, vaan hoitojakso ammattilaisen ohjauksessa.

Jokainen hoitojakso on yksilöllinen. Tuloksista pääset nauttimaan nopeimmillaan jopa jo neljän viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Parhaat tulokset saavutat, kun noudatat HYPOXI-ohjaajan sinulle luomaa ohjelmaa.

HYPOXI-laitteita on mahdollista kokeilla ilmaisessa konsultaatiossa, jossa arvioidaan samalla hoidon soveltuvuus sinulle. Varaa oma aikasi ja saavuta unelmiesi vartalo, joka ei jää muilta huomaamatta!