HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

HYPOXI RASVANPOLTTO NAISILLE

KOHDISTETTUA, LUONNOLLISTA JA PYSYVÄÄ RASVANPOLTTOA ALUEILLE, JOIHIN MUUT MENETELMÄT EIVÄT TEPSI

HYPOXI ON TÄSMÄISKU ALUEILLE, JOTKA OVAT TYYPILLISESTI HAASTAVIA NAISILLA: PAKARAT, REIDET SEKÄ VATSAN SEUTU.

Tavanomainen laihduttaminen kohdistuu naisilla useimmiten ylävartaloon, kasvoihin ja rintoihin, missä verenkierto on muutenkin parempi suhteessa alavartaloon. Naisilla ylimääräinen rasva kertyy yleensä reisiin ja pakaroihin. Näillä alueilla on heikko aineenvaihdunta, minkä vuoksi normaalit laihdutusmetodit eivät tehoa. Hypoxilla päästään käsiksi suoraan ongelmakohtiin.

upeitatuloksia

JOS HALUAT TEHOKKAIMMIN EROON REISIEN, PAKAROIDEN TAI VATSAN SEUDUN RASVASTA, KOKEILE HYPOXIA.

Menetelmässä yhdistyy matalatehoinen liikunta kliinisesti tutkittuun ja patentoituun ilmanpaineen vaihteluihin perustuvaan huipputeknologiaan. Menetelmä kohdistaa rasvanpolton ja aineenvaihdunnan suoraan ongelma-alueille, mihin tavalliset menetelmät eivät kykene.

onkokiloja

HYPOXI-S120 ja HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vähentäen samalla todistetusti ainoana ei-invasiivisena menetelmänä selluliittia. Laitteet muistuttavat kuntopyörää. Pyöräily on kevyttä ja voit samalla esimerkiksi lukea lehteä. Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia, joten menetelmä sopii myös kiireistä arkea pyörittävälle henkilölle.

HYPOXI ei ole dieetti. Se ei ole myöskään rehkimistä vaativaa teholiikuntaa, vaan hoitojakso ammattilaisen ohjauksessa.

Yksilöllisen hoitojakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja halumastasi tuloksesta. Nopeimmillaan jo neljän viikon hoitojakson aikana voit saada mitattavia, selvästi näkyviä muutoksia kehossasi. Parhaat tulokset saavutat, kun noudatat HYPOXI-ohjaajan sinulle luomaa ohjelmaa.

HYPOXIA-laitteita on mahdollista kokeilla ilmaisessa konsultaatiossa, jossa arvioidaan samalla hoidon soveltuvuus sinulle. Varaa oma aikasi ja saavuta unelmiesi vartalo!