HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

TIESITKÖ, ETTÄ USEAN KUULUISUUDEN VARTALON SALAISUUS ON HYPOXI?

HYPOXI TARJOAA PYSYVÄT TULOKSET VARTALON ONGELMAKOHTIEN KURISSA PITÄMISEKSI

stars

SUPERTÄHTIEN VALITSEMA RASVANPOLTON MENETELMÄ

HYPOXIn kuuluisimpiin käyttäjiin kuuluvat mm. Madonna, Simon Cowell, Robbie Willams ja Cheryl Cole. He ovat valinneet HYPOXI-rasvanpolton, koska se on yksinkertaisesti tehokkain tapa.

POLTTAA RASVAA VAIKEIMMISSA ONGELMAKOHDISSA

Patentoitijen HYPOXI-laitteiden ja ammattilaisen avulla rasvanpoltto kohdistetaan suoraan niille osa-alueille, joita on todella vaikea muokata muutoin kuin kirurgisesti.

SANOT VIIMEIN HYVÄSTIT
SELLULIITILLE

HYPOXI-hoidon aikana et polta ainoastaan rasvaa, vaan myös ongelmakohtien selluliitti vähenee tasaisesti. Tämä perustuu hoitoalueiden verenkierron vilkastumiseen.

HYPOXI ON HAVAITTU TEHOKKAAKSI TAVAKSI MYÖS HUIPPU-URHEILIJOIDEN KESKUUDESSA

HYPOXI hoidot ovat kasvattaneet suosiotaan huippu-urheilijoiden keskuudessa. Useat yksilöurheilijat ja joukkueet ovat ottaneet HYPOXIn osaksi viikoittaista harjoitusohjelmaa.

urheilu

Kevyt liikunta yhdistettynä ilmanpaineen vaihteluihin parantaa verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa lymfakiertoa ja tasapainottaa hermoston toimintaa kovankin harjoituksen jälkeen. HYPOXI-harjoittelu sopii erilaisista urheiluvammoista ja leikkauksista kuntoutuville sekä suorituksista palautumiseen. Ilmanpaineen vaihtelu tehostaa verenkiertoa ja kevyt liikunta mobilisoi vamma-alueita. Harjoittelu sopii, kun lääkäri on antanut luvan kävelyyn tai kevyeen pyöräilyyn.