HYPOXI MEILAHTI

Laitamme vartalosi unelmakuntoon!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET HYPOXI RASVANPOLTOSTA

MITÄ HYPOXI RASVANPOLTTO ON?

Kyseessä on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä. Patentoidun ja kliinisesti tutkitun alipainehoidon laitteistolla kohdennetaan huomio rasvanpolton vaikeille ongelma-alueille. Yhdessä koulutetun asiantuntijan kanssa menetelmä polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa sekä poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä, ilman kirurgisia toimenpiteitä, ravintolisiä tai lääkkeitä.

KENELLE HYPOXI RASVANPOISTO SOPII?

Menetelmä sopii kaikille perusterveille henkilöille, jotka haluavat saavutaa näkyviä tuloksia kehonsa ongelmakohtissa kuten vatsan, vyötärön, reisien ja pakaroiden alueella. Menetelmä vähentää lisäksi selluliittia. HYPOXI sopii naisille ja miehille, hoikille ja ylipainoisille. Menetelmää käyttävät mm. huippu-urheilijat, useat elokuvatähdet sekä mallit.

MILLAISIA TULOKSIA HYPOXI RASVANPOLTTO TUOTTAA?

Menetelmä perustuu rasvan polttamiseen suoraan ongelmakohdista, jolloin tulokset ovat pysyviä ja pitkäkestoisia, toisin kun esimerkiksi nesteen vähenemiseen perustuvat laidutuskeinot. Vältyt pikadieettien jo-jo -efektiltä. Miehillä rasvanpoltto kohdistuu enimmäkseen vatsan seudulle ja kylkiin. Naisilla yleensä vaikeimpiin ongelma-alueisiin: pakaroihin, reisiin ja vatsan seudulle. Menetelmä on loistava myös keskivartalon hallittuun ja luonnolliseen muokkaukseen.

KUINKA NOPEASTI VOIN LAIHTUA JA SAAVUTTAA TULOKSIA?

Tuloksia huomaat jo muutaman rasvanpolttokerran jälkeen. Yleensä noin neljässä viikossa huomaat näkyviä muutoksia, kun pienemmät vaatteet mahtuvat päällesi. Ihon ja selluliitin väheneminen näkyy jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen.

HYPOXI-rasvanpoltolla ongelmakohdan ympärysmitta pienenee kolme kertaa tehokkaammin kuin tavallisen liikunnan ja laihdutuksen yhdistelmä. Suurin osa asiakkaistamme saavuttaa tavoittelemansa tulokset 1-3 kuukauden kuluessa. Viidessä viikossa on mahdollista pienentyä jopa kokonaisen vaatekoon verran ongelmakohdista.

EIKÖ OLISI SAMA, JOS VAIN LISÄISIN LIIKUNTAA?

Painonpudotus liikuntaa lisäämällä kohdentuu usein vain ylävartaloon, ei-toivottuihin osa-alueisiin kasvoihin, rintoihin ja käsivarsiin. HYPOXI-menetelmä perustuu sitä vastoin täsmällisesti kohdennettuun rasvanpolttoon juuri niihin alueisiin, joissa rasvanpolttoa on vaikein hallita. Mikäli ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla. Lisäksi hoito vähentää selluliittia ja saat tuloksia liikuntaa nopeammin.

MITEN HYPOXI VAIKUTTAA SELLULIITTIIN?

HYPOXI on ainoa ei-invasiivinen menetelmä, jonka on todistettu vähentävän selluliittia pitkäaikaisin tuloksin. HYPOXIA käytetään sairaaloissa esimerkiksi lipodeman hoitoon. Selluliitti vähenee kuuden viikon aikana keskimäärin yhden asteen lääketieteellisellä asteikolla, rasvanpolton tapahtuessa ihonalaisesti.

Koska selluliitti koostuu nesteiden ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvakertymistä kehossa, passiiviset hoidot (esim. hieronta, voiteet tms.) voivat hetkellisesti parantaa ihon ulkonäköä, mutta ne eivät voi poistaa selluliittia. Kyseisten passiivisten hoitojen jälkeen huomaat, että ihon epätasaisuus palautuu useimmiten viimeistään 3 viikon jälkeen hoidon lopettamisesta. HYPOXIlla selluliitti poistuu pysyvästi.